شخصی سازی
فارسی انتخاب زبان US
  • تلفن 134 به صورت شبانه روزي آماده ارائه خدمات به عموم مردم عزيز مي باشد ***
  • نام گذاری سال 1402: مهار تورم و رشد تولید ***
  • شعار سال 2023سازمان جهانی هواشناسی: آینده وضع هوا، اقلیم و آب در گذر نسل‌ها ***
  • .
1401/04/01

اولین نشست کارگروه علمی ایده های نو و دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری

در راستای تحقق شعار سال ابلاغی مقام معظم رهبری، اولین نشست کارگروه دانش بنیان اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی در خصوص ارتقاء، نوآوری و مهندسی معکوس برای بومی سازی ادوات تخصصی هواشناسی، با پارک علم و فناوری و دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل هواشناسی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای این نشست حبیب عبدلی سرپرست هواشناسی استان، درباره تحلیل شرایط اقلیمی ،توانمندی ها ، تجهیزات،ادوات و فناوری های هواشناسی وکار برد این فناوری ها در خدمات عامه پیش بینی ،پیش آگاها و هشدارها مطالبی ارایه نمود و تشکیل کارگروه دانش بنیان هواشناسی استان و برگزاری این نشست ها را در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری عنوان کرد.
حسن رسولی معاون پژوهش وفناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان، ابراز داشتند تا سال 1380 اهداف دانشگاههای کشور بر مدار دانشجو محور بود و بیشتر تلاش دانشگاه های کشور افزایش خروجی دانشگاه بر اساس تولید داشجو بود که از سال 1380 به بعد با توجه به سیاست های کلی جمهوری اسلامی ایران تا چند سال پیش سیاست استاد محوری افزایش مقاله و رتبه های دانشگاه های کشور بوده است که با توجه به نیاز کشور و فرمایشات مقام معظم رهبری گام سوم خلق نمودن سیستم های فن آوری برتر با استفاده  از دانش مراکز رشد دانشگاه ها، و پارک های علم وفن آوری  و ادارات دولتی می باشد.
بهمن محمدیاری  مدیر مرکز رشد پارک و نماینده  پارک علم و فناوری استان، در مورد بومی سازی و تولید تجهیزات، مهندسی معکوس ودیتا کاوی ازطرف مراکز رشد اعلام آمادگی کردند.وپیشنهاد کردند برای عملیاتی و ساخت دستگاه بصورت تخصصی اقداماتی در جلسات بعدی صورت گیرد.
ابراهیمی رئیس دانشکده برق دانشگاه صنعتی سهند، در مورد پردازش تصویر و دیتا کاوی  و بروزآوری سیستم اعلام مساعدت کردند.
داود حاتمی مدیر عامل شتاب دهنده تحلیلگران، پیشنهاد فاز بندی ،تحقیق و توسعه و در فاز دوم اجرا   بر اساس تخصص محوری را پیشنهاد کردند.
اکبر دوستی دبیر جلسه و رئیس اداره رادار ابراز داشتند با توجه به اینکه دقت و صحت تجهیزات هواشناسی از ادوات ابزار دقیق تا رادار های هواشناسی و ایستگاههای خودکار و سنسورهای بسیار بالا بوده است.لذا تولید این تجهیزات  پیشرفته نیاز به مطالعه و تحقیق گروه تخصصی می باشد بنابر این نیاز به تشکیل  کار گروههای تخصصی و تعریف طرح ، حل مسئله می باشد.و رادار هواشناسی باند C در استان یکی از امتیازات هواشناسی استان آذربایجانشرقی است که در زمینیه نرم افزار و سخت افزار یک سیستم فناوری پیشرفته بوده و است و می توان پروژ وطرح های نرم افزار و سخت افزار از سیستم رادار فی ما بین دانشگاهها و پارک علم و فناوری تعریف کرد .و برای ساخت تجهیزات هواشناسی با مهندسی معکوس می توان در گام اول اقدامات انجام داد.
عباس شاهماری معاون فنی و شبکه ایستگاه های هواشناسی استان، ضمن تاکید بر دقت تجهیزات هواشناسی اظهار داشتند درهواشناسی استان پتانسیل و این توانمندی برای ساخت و نو آوری وجود دارد و قول مساعد برای همکاری فی مابین هواشناسی با دانشگاه ها و پارک های علم و فن آوری را اعلام نمودند.
مریم میزانی رئیس اداره فن آوری اطلاعات و ارتباطات،  در مورد پروژههای جدید اداره فن آوری اطلاعات وپردازش BIG DATA  و پردازش ابری توضیحاتی را اظهار داشتند.
هادی صمدیان رئیس اداره فنی و مهندسی تجهیزات، در مورد ادوات و تجهیزات سنتی و پیشرفته هواشناسی توضیحات را ارایه نموده و اظهار داشتند برای تشخیص چینش عمودی باد. این توانمندی و جود دارد تا تجهیزات مانند LIDAR را با کمک دانشگاهها و پارک های علم فناوری طراحی و تولید کرد .
 

خبر از نگاه تصویر


اولین نشست کارگروه علمی ایده های نو و دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری